Victor Takala

883729_10151294761136148_274224133_o

Hej! Det är jag som är Victor Takala, den andra hälften av Onlinegamer Sweden, siten du just nu tittar på.

Här hittar du min Linkedin profil.

Twitter

Facebook

3D/Video Portfolio

Steam Workshop

DeviantArt

Min portfolio på CGHUB (under utveckling)

Hur hamnade jag här?

Det började med att jag som en liten skit i förorten fick en Intellivision som jag och mina syskon spelade sönder. När C64 kom in och förändrade våra liv totalt var det kört, jag var fast. Favoritspelet på C64 är fortfarande Combat School.

Sedan dess har jag spenderat mycket tid olika digitala världar som gått över till intresset att skapa egna.

Max lärde jag känna genom en tid som oss invigda kallar för “Dödsmetall tiden”, han dök upp precis överallt på den tiden och jag hade helt enkelt inget annat val än att bli vän med herrn. Uppenbarligen skulle han fortsätta stalka mig, jag hoppas att det inte var på grund av mina tajta skinnbyxor ;)

Inte ens när man spelade med bandet på något sunkigt ställe kunde man vara fri, han skulle helt enkelt envisas med att spela med sitt band där också!

När FADER kom in i bilden var det väl inte så konstigt att man hamnade där, rätt så många av våra gemensamma vänner var en del av FADER och jag tog tag i delen att ordna med spelservrar.

Mycket vatten har passerat under bron sedan dess, jag har slutat spela i band, fått en högskoleexamen, gift mig med smart och vacker fru, fått den bästa dottern man kan önska sig och startat det här företaget med Max.

 

 

 

 

Leave a Reply

Trackback URL | RSS Feed for This Entry