Mean Streets of Gadgetzan

2016-12-03 | By

Mean Streets of Gadgetzan

Skumma typer rör sig på gatorna i Gadgetzan

Då var det dags igen för en ny expansion till Hearthstone. Känns som att det inte var allt för länge sen sist men nu har det kommit 132 nya kort som totalt förändrar rådande meta. Ett mönster spelare förhoppningsvis är vana vid det här laget. Dags att bygga om sina lekar igen! Storyn bakom expansionen är ett kriminella gäng som bråkar om territorium om makt i Gadgetzans slumkvarter där man som spelare allierar sig med någon av de tre gängen Grimy Goons, Kabal, eller Jade Lotus. Warriors! Come out and play! Ingen kommer att förstå den referensen…

hearthstone-screenshot-12-03-16-10-57-24

Ny spelmekanik har lagts till i form av att vissa kort innehar en ny typ av egenskap, lite som när man lade till Discover fast i det här fallet har varje gäng sin egna unika uppsättning kort och bara för vissa klasser. Kazakus som är chefen över trolldrycksmästarna Kabal kan bara läggas i Priest, Mage och Warlock lekar och det här kortet borde passa bra i en irriterande Reno lek!

hearthstone-screenshot-12-03-16-10-56-51

Soloäventyr?

Ingen ny storymode den här expansionen men nya uppdrag har lagts till för de olika gängen. Vi tar vad vi får! Men vad ska man börja med för lekar? Personligen valde jag en vidrig Face hunter och en som sagt irriterande Reno Mage lek. Båda lekar fungerade bra i ett par rundor casual mode och helt okej i ranked mode.

Expansionen levereras på samma sätt som Whispers of the old Gods och The Grand Tournament, alltså via kortpaket. I det här fallet var det femtio stycken kortpaket jag fick och tre legendary dök upp varav en var en dubblett. Lite surt men bättre än ingen legendary och jag fick rätt mycket dust som jag använde för att köpa en del kort jag saknade för mina lekar, vinst ändå med andra ord.

Det ska bli intressant att se hur den här metan utvecklar sig framöver, men räkna med att träffa på många med Jade Golem lekar som verkar starka och Reno kommer man nog inte undan i första taget. Warrior lek med pirater känns lite lockande och verkar fungera bra också. Mycket att se framemot! Fyrtio kortpaket kostar dig ca 430 riksdaler.

Sist men inte minst, kanske det coolaste kortet i hela spelet. Finja!

finjatheflyingstar_png_jpgcopy

Filed in: Recensioner, Spelnyheter | Tags: ,

About the Author (Author Profile)

Driver Onlinegamer.se tillsammans med Max Collin och lider lite smått av storhetsvansinne. Tycker att Diablo 2 är ett mycket bättre spel än Ultima Online!

Comments are closed.