Battlefield 1 säljer som aldrig förr

2016-10-25 | By

battlefield

EA/DICE har inte släppt några siffror på försäljningen, men diverse andra sajter och visar på att det första veckan såldes nästan en miljon exemplar, mer än Battlefield 4 och Hardline sålde tillsammans.  Undertecknad är en av de som införskaffat en kopia. Vemodigt att lämna Battlefield 4 efter 1000 timmar speltid, men Battlefield 1 känns fräscht och snyggt och otroligt ljud och allt sånt som förväntas av ett Battlefield. Det är storskaligt krig och en annan dör hela tiden.

Hursom, det är bara att gratulera DICE till en välförtjänt braksuccé och en release som varit tämligen bugg- och smärtfri trots en sån enorm tillströmning av spelare och komplex produktion.

Vi ses på slagfältet.

Filed in: Spelnyheter

About the Author (Author Profile)

Comments are closed.