Detaljer, detaljer

2016-04-25 | By

the_detailFinska indiestudion Rival Games släpper snart sista delen Devil in detail av sitt episodspel The Detail. I spelet delas handlingen mellan några spelbara karaktärer som snuten Reggie Moore och före detta tjallaren Joe Miller. The Detail trillar in i samma genre som Telltale-spelen och utvecklarna säger att det är dessa och äldre Lucasarts peka-klicka-spel som varit inspirationen för spelet och att temat härör från tv-serier som The Wire.

Spelets grafik är comic-inspirerad och utvecklarna lovar att dina val och hur bra du lyckas faktiskt ska göra skillnad i spelet till skillnad från i Telltales äventyr.

The Devil in Detail trillar in på Steam den 28:e april och tillsammans med de två tidigare episoderna pyntar hugade köpare knappt 10 euros. Spelet finns till PC, Mac och Linux (det är ju finskt!). Recension  dyker upp på Onlinegamer så fort jag detektivat mig igenom dem!

Filed in: Spelnyheter

About the Author (Author Profile)

Comments (1)

  1. Victor

    Ser ju riktigt trevligt ut!