The Division-hypen

2016-03-02 | By

RÄTTELSE!!!! Till min stora sorg och förskräckelse så har jag insett att det är 8:e mars som gäller, inte 7:e som tidigare påståtts. &/%¤%¤#”!)/(&)=(/%¤&%¤# säger jag och ber om ursäkt.

Detta inlägg är inte sponsrat av Ubisoft, jag måste bara få ut min löst grundande fanboyism någonstans. Alltså, på måndag smäller det, The Division släpps. Följande tider gäller:

– March 8 0600 CET

För mig är det lite oklart vad det betyder att det är release i UK och Frankrike men jag jobbar så jag missar några timmar och hoppas därför allt är klart tills jag kommer hem. En spännande grej jag helt bortser från är om servrarna kommer att hålla för trycket eller inte och andra sånt där launch-day-magsår som brukar inträffa. Alldeles oavsett så är jag mer taggad på The Division än jag varit på länge. Jag har till och med gjort mitt eget id:

idcard

Oklart vad det är bra för, men så är det ju med många saker och det här är i alla fall gratis! Vill ni vara lika fånigt fanboyiga eller -girliga som jag så kan ni också göra ett id här.

Marie har skrivit om sina intryck av betan här, så det kan ni läsa om ni missade betan.

Nu tittar vi på trailern med hårda kvinnor, män och berättarröster och fan-squealar lite mer!

<Ul

Filed in: Spelnyheter | Tags:

About the Author (Author Profile)

Comments are closed.