#Spelångest del 7 – En påse skit-simulator på pc

2016-03-10 | By

Aaaah, jag ligger efter! Om jag ska lyckas spela alla mina Steam-spel det här året får jag INTE göra som jag gjorde förra veckan: prioritera andra saker i livet! Men nu blev det så, och det innebär att jag måste öka på kvoten av spel per vecka för att hinna.

I det sjunde avsnittet av Spelångest funderar jag högljutt om varför Darksiders och Darksiders 2 är bättre än Dark Souls, samt tar några snabbtittar i de virtuella världarna hos Darwinia, Dead Island och Rocket League. Hoppas det smakar!

Filed in: Egenproducerat, Spelångest, Spelnyheter, Videosnuttar | Tags: , , , , ,

About the Author (Author Profile)

Grundade Onlinegamer.se i november 2007. Tror fortfarande att Ultima Online är världens bästa spel. Twittrar som @Onlinegamer_SWE

Comments are closed.