#Spelångest del 5 – Heeeeelt värdelöst!

2016-02-16 | By

Man ska ha ett nyårslöfte för då händer det grejer. Runt nyår beslutade jag mig för att spela alla mina ospelade spel på Steam, och sedan dess har jag prickat av det ena spelet efter det andra. 

Nu har det gått fem veckor, och jag har stött på både bra och dåliga upplevelser. Men frågan är om inte denna vecka bjöd på det sämsta spelet hittills. Vilket det är ser ni i videon ovan. Det märkliga är att det fått skyhöga betyg bland Steams användare. Jag kanske bara är gammal…

Femte veckans spelskörd bestod av:

Filed in: Egenproducerat, Spelångest, Spelnyheter, Videosnuttar | Tags: , , , ,

About the Author (Author Profile)

Grundade Onlinegamer.se i november 2007. Tror fortfarande att Ultima Online är världens bästa spel. Twittrar som @Onlinegamer_SWE

Comments are closed.