#Spelångest del 6 – Culling of the Dark Souls!

2016-02-23 | By

Veckans Spelångest är här! Helga gudarna! Som ni har väntat. Mitt projekt att spela samtliga ospelade spel i mitt Steam-bibliotek fortlöper enligt planerna, och ingen är mer förvånad än jag.

Så vad bjuder detta avsnitt på då? Jo, bland annat gamla klassiska och knepiga Commandos: Behind Enemy Lines och andra världskrigs-RTS:et Company of Heroes. Samt adrenalinstinna Crysis 2 och galna kosjukesimulatorn Culling of the Cows. Sist ut försökte jag mig på Dark Souls, men blev arg och slutade innan blodtrycket steg till farliga nivåer.

Titta på klippet, och glöm inte att prenumerera!

Filed in: Allmänt, Egenproducerat, Spelångest, Spelnyheter, Videosnuttar | Tags: , , , ,

About the Author (Author Profile)

Grundade Onlinegamer.se i november 2007. Tror fortfarande att Ultima Online är världens bästa spel. Twittrar som @Onlinegamer_SWE

Comments are closed.