#Spelångest – nyårslöftet som ska råda bot på de ospelade Steam-spelen

2016-01-18 | By

spelangest

Är du som jag? Slänger du fram plånboken när Steam-rean lockar din samlarmani med låga priser, eller tvingar din tvångsmässiga hjärna dig att köpa välgörenhetssamlingarna på Humble Bundle? Då kanske du borde anta samma nyårslöfte som jag gjort. Att under 2016 spela samtliga Steam-spel!

Spelångest kallar jag projektet. För de där spännande datorspelen ger dig inte bara lycka och välmående. De ger dig också ångest och dåligt samvete. Varför betalar man för spel som man aldrig spelar? Det är dags att råda bot på eländet. Nu ska spelen spelas!

Premissen är följande: Jag ska installera och spela samtliga ospelade spel i min Steam-katalog i minst en timme vardera, och varje vecka ska jag sammanfatta mina framsteg i ett Youtube-klipp.

Eftersom jag har åtminstone 244 spel som jag aldrig startat kräver detta att jag spelar i snitt fem spel per vecka. Inte helt omöjligt kanske, men likväl ett ordentligt åtagande för en tvåbarnsfar. Men det ska gå. Skam den som ger sig. Spelångesten ska väck!

Följ mig på Youtube (prenumerera gärna) samt håll koll på Spelångest-listan. Där kommer det varje vecka dyka upp ett nytt avsnitt (förhoppningsvis alltså).

Första avsnittet hittar du här:

Filed in: Spelångest, Spelnyheter, Trailers & Videor | Tags: ,

About the Author (Author Profile)

Grundade Onlinegamer.se i november 2007. Tror fortfarande att Ultima Online är världens bästa spel. Twittrar som @Onlinegamer_SWE

Comments are closed.