Fallout 4 redan spelbart på PS4!

2015-11-06 | By

Trots att Fallout 4 inte släpps förrän om fyra dagar har vissa lyckliga individer som köpt det i butik redan kunnat börja spela! Jag är en av dessa, och här delar jag med mig av det jag hittills stött på.

Jag köpte mitt exemplar på Elgigantens webbshop och fick det hemskickat redan idag. Eftersom det inte släpps förrän om fyra dagar trodde jag att spelet skulle ospelbart fram till releasen. Döm om min förvåning när spelet laddades ned och sedan gick att starta! Givetvis tog jag chansen att filma mina upptäckter. Det enda jag hoppas på nu är att de inte täpper till luckan och låter mig fortsätta spela. Då vet jag vad jag ska göra i helgen i alla fall! :)

Filed in: Spelnyheter, Uppsnappat | Tags: ,

About the Author (Author Profile)

Comments are closed.