Famlijehuggaren Children of Morta tigger slantar på Kickstarter!

2015-01-20 | By

En kickstarter-kampanj för familjehuggaren Children of Morta har sprattlat igång. Spelet är fullt av puttriga pixlar och centrerar kring familjen Bergson som råkar bo närma ett berg vid namn Morta, bergets beskyddande gud har tagit semester, nu måste familjen Bergson slakta oknytt och har inte jag redan skrivit en mening alldeles för snarlik denna?

Kickstarter blir bajsnödigare för var dag som går, men fan om spelet inte ser ut att vara den ballaste mest sprudlande sortens bananer och du borde sälja killen, frugan, mormor, hunden och/eller ungarna för att finansiera skiten. Nääää, de måste ju skoja, narrativ och rougeliknande element… tillsammans!? Men koooom igeeeen då, bara kolla på alla knastriga fiender!

d0d5bd9cab2839abb0c2a08779f39f7c_large

Filed in: Kickstarter | Tags:

About the Author (Author Profile)

En frustrerad Judogubbe fångad i en ung mans kropp.

Comments are closed.