The Witcher Battle Arena ha smygsläppts i Sverige

2014-12-09 | By

Pssst, grabben/bruttan, visste du att häxarmakarnas mobilMOBA The Witcher Battle Arena har smygsläppts till iOS-baserade telefoner och paddor i Sverige? Om inte annat gör du ju det nu.

Jag vet vad du tänker, när fan började jag bry mig om mobilspel och mobor? Mobas? (Måste man verkligen skriva det med versaler varenda gång?) Jajajaja, jag vet. Men kom igen, det är ju Häxarn och CD Projekt RED vi pratar om. De måste ju i alla fall ha tänkt till en smula.

The Witcher Battle Arena är gratis-att-spela, så har du en äppelbaserad telefon eller platta det är bara att knatta dig in till Appaffären och söka efter spelet. Spelet kommer även landa till Android inom den närmare framtiden.

Filed in: Spelnyheter | Tags: , ,

About the Author (Author Profile)

En frustrerad Judogubbe fångad i en ung mans kropp.

Comments are closed.