Team Fortress 2 blir vår första turnering!

2014-05-04 | By

Sådärja! Den första juni är det dags för vår första turnering. Ni röstade, och efter att vi pratat lite sinsemellan beslutade vi att första spelet blir Team Fortress 2! Schyssta priser finns att vinna!

pyroland_sunset

Reglerna för respektive turnering är ännu inte spikade, och ni får gärna komma med förslag på hur vi ska göra. 1v1? 3v3? Capture the flag? Control Point? Säg vad ni tycker blir bäst och roligast så kör vi på det. Priset till den lycklige vinnaren eller vinnarna blir ett eller flera spel på Steam.

För att anmäla er, gå in i denna tråden på vår Steamgrupp och lämna en kommentar så blir ni automatiskt anmälda. Det finns även en allmän tråd HÄR med ytterligare info om turneringarna som kommer. Har ni förslag, idéer, frågor eller andra saker att säga så skriv här eller i Steamgruppen.

 

Filed in: Turneringar | Tags: ,

About the Author (Author Profile)

Comments are closed.