Super Time Force släpps den 14 maj – Förbered dig på att dö dö dö dö dö dö dö dö

2014-05-03 | By

Den 14 maj släpps Super Time Force – du vet, den där skojfriska sidscrollande pixelskjutaren där du avlider gång på gång, reser i tiden och spelar co-op med en armé bestående av dina forna liv. Tyvärr är det endast konsolbönder som sitter på någon av krysslådorna som kommer få ta del av galenskapen, i alla fall till en början.

Capybara Games, utvecklarna bakom spektaklet, har flertalet gånger låtit det ljuda att de ämnar släppa sina spela på så många plattformar som tänkas kan. Vidare bekräftade de nyligen att deras rougelika upptäckarlir Below med säkerhet kommer släppas till datamaskin. Så med lite tur dröjer det inte alldeles för länge innan vi dataspelande också får möjligheten att fara runt på rullplankor som dinosaurier iklädda hawaiiskjortor och solbrillor.

Filed in: Spelnyheter, Trailers & Videor, Videosnuttar | Tags: , ,

About the Author (Author Profile)

En frustrerad Judogubbe fångad i en ung mans kropp.

Comments are closed.