Vykort ifrån Landmark

2014-02-06 | By

kortet copy

Hej! Är allt bra med dig? Här är det bra väder men lite mycket turister. Solen bränner hårt på min kala hjässa och det verkar dessvärre vara populärt att hugga ned träd här i LandmarkJag har äntligen lyckats hitta en plats att bo på efter flera dagars platsjagande. Det är inte gratis att bygga hus i de här landskapet kan jag tala om. De resurser jag samlat in gick snabbt åt att bygga en dörrpost och en kvadratmeter stengolv. Något säger mig att jag kommer att få samla ihop en hel del för att få ihop till ett hus. Jag har även blivit av med mina fina kläder någonstans på vägen, får hoppas att de snart dyker upp igen. Ryktet säger att det ska ha kommit nya öar man kan bosätta sig på, har inte sett röken av dessa än. Jag har även en fin liten flagga vid mitt hus som berättar att jag är en sån där extra speciell person. Vi får se om den får vara kvar där eller inte, vissa har blivit av med sina saker men de kommer tillbaka till sina rätta ägare i framtiden. Nu måste kila vidare och samla ädelmetaller till enkla boning. Kolla gärna in bilderna jag skickar med!

Ta hand om dig!

//Hälsningar Victor. 

P.S . Håll utkik här på sidan framöver, då vi kommer att lotta ut några fribiljetter till den stängda betan av EverQuest Next Landmark  

 

Filed in: Spelnyheter | Tags:

About the Author (Author Profile)

Driver Onlinegamer.se tillsammans med Max Collin och lider lite smått av storhetsvansinne. Tycker att Diablo 2 är ett mycket bättre spel än Ultima Online!