Lords of The Fallen – Sju minuter gameplaysnutt från rollspelsmanglaren!

2014-02-10 | By

Äntligen! En första gameplaysnutt från rollspelsmanglaren Lords of The Fallen har kravlat sig ut från spelets underjordiska fängelse. IGN-grabben Greg Miller och spelets producent Tomasz Gop står för snacket och i hela sju minuter får vi förlusta oss över spelets ‘arkadiga’ och taktiskt ösiga gameplay.

Efter en snabb och något vag genomgång av spelets story visar Tomasz upp två av spelets diffusa klasser, olika spelstilar, och en skvätt handgemäng mot en av spelets bastanta och demoniska ‘Lords’. Jaaaaha, helt plötsligt blev titeln mer logisk.

Lords of The Fallen skall landa någon gång under året till PC, PS4, och Xbox One.

Filed in: Spelnyheter, Trailers & Videor, Videosnuttar | Tags:

About the Author (Author Profile)

En frustrerad Judogubbe fångad i en ung mans kropp.

Comments (1)