Bilder från nya e-sportstudion

2014-02-19 | By

160

[ENGLISH VERSION] Dreamhack och MTG är nu klara med bygget av det ambitiösa tv-studioprojektet som ska lyfta e-sport till en ny nivå. Imorgon är det invigningsfest, men redan idag kan vi presentera de första bilderna inifrån studion.

Förutom rundturen i den nybyggda e-sportstudion fick vi också veta lite kring hur samarbetet mellan Dreamhack och MTG ser ut. Dreamhack äger lokalen och utrustningen och kan därför fortsätta och utöka sina befintliga samarbeten med Aftonbladet och SVT. Det MTG erbjuder är tillgång till den globala marknaden med allt var det innebär av sändningsrättigheter och byråkrati. Men trots att Dreamhack nu äger en egen e-sportstudio och har en stor tv-koncern i ryggen fortsätter man servera sina sändningar på Twitch helt gratis. Snacka om att Dreamhack är ett helyllegäng!

Först ut är Counter-strike-eventet CS:GO Invitational, och utöver kamerorna kommer spelarna få sällskap av en livepublik på cirka 80 personer samt representanter från press. Kika in på Dreamhack.se för mer information kring CS:Go Invitational.

Filed in: Spelnyheter | Tags: , , , , ,

About the Author (Author Profile)

Grundade Onlinegamer.se i november 2007. Tror fortfarande att Ultima Online är världens bästa spel. Twittrar som @Onlinegamer_SWE

Comments (2)

Links to this Post

  1. - Onlinegamer Sverige : Onlinegamer Sverige | 2014-04-25