Assassin’s Creed IV: Black Flag – Under havet kommer ingen kunna höra mig skriva

2013-08-06 | By
I piratsimulatorn Assassin’s Creed 4: Black Flag kan det seglas runt på havet, inget nytt att skriva hem om där. Vad som däremot är nytt för serien är att det nu även är möjligt att dyka under havsytan bland hajar och andra akvatiska hemskheter.

I videosnuttarna nedan befinner sig Tara Long och Hamza Aziz, Rev3Games respektive Destructoid, på Ubisoft Singapore för att tala med gänget bakom Assassin’s Creed 4 om spelets fokus på vatten och hemska havsvidunder – samt hur jakten av nämnda havsvidunder knyter ihop med spelets nya Far Cry 3:iga crafting-system.Jag ser fram emot att få ta mig an Assassin’s Creed 4 när det väl släpps till PC, om jag ser fram emot att dyka under havsytan är däremot en annan historia.

För det är med ett hörbart UUUUEEEENGH och skräckblandat förtjusning som jag tittar på medan herr Kenway simmar runt under ytan bland hungriga hajar och stingrockor endast beväpnad med ett par slitna trekvartsbyxor och sitt glada humör.

Jaja, om ingenting annat går det göra bra TV av det hela.

Assassin’s Creed 4: Black Flag släpps till Playstation 3, Xbox 360, och Wii U den 1 november och någon gång därefter till PC och nästa generations spellådor.

Filed in: Intervjuer, Spelnyheter, Trailers & Videor | Tags: ,

About the Author (Author Profile)

En frustrerad Judogubbe fångad i en ung mans kropp.

Comments are closed.