The Phantom Pain visar sig vara Metal Gear Solid V: The Phantom Pain

2013-03-28 | By

Den första trailern för Metal Gear Solid V: The Phantom Pain har krälat sig ut från GDC. Eller ja, den första trailern som faktiskt säger att den är en trailer för spelet, ehm, låt mig utveckla;


The Phantom Pain – det mystiska spel som så gott som allt och alla trodde var ännu ett av Hideo Kojimas utarbetade PR-trick för ett nytt spel i Metal Gear Solid-serien visar sig nu alltså vara, wait for it; ett nytt spel i Metal Gear Solid Serien.

The Phantom Pain annonserades under fjolårets Video Games Awards, spelet sades då vara under utveckling med den fram tills dess okända studion Moby Dick Studios och dess VD Joakim Mogren bakom rodret – någonting som nu visar sig var bluff och båg.

Även ett bastantare stycke gameplay visades upp under natten;

Metal Gear Solid V: The Phantom Pain är satt att släppas till PS3 och Xbox 360 – ännu har ingenting officiellt sagts om en version för oss PC-spelande individer.

Men med tanke på att allt som hittills visats upp av spelet och FOX-motorn har rullat på just en datormaskin så finns det i alla fall en chans till att jag inte behöver besudla mig genom att gräva fram den gamla krysslådan eller spelstationen från sina dammiga boningar.

Filed in: Spelnyheter, Trailers & Videor | Tags: , ,

About the Author (Author Profile)

En frustrerad Judogubbe fångad i en ung mans kropp.