Hideo Kojima – Intervju med en jävla buse

2013-03-30 | By
Hideo Kojima är en jävla buse! I en intervju med Gametrailers Geoff Keighley talar de två om hur de redan för två år sedan tillsammans började snickra på planerna inför allt bus som ledde upp till avtäckningen av Metal Gear Solid 5: The Phantom Pain.
KOJIMA MASK

Magiska bilder II: Nu med betydligt mer Hideo Kojima

Det babblas även MGS: Ground Zeroes och hur de två titlarna hänger ihop, splitterskador, röstskådespelare, story, diamanthundar, och cybernetiska proteser. Vilket alla är trevliga konversationsämnen i sin egen rätt, men jag tycker själv att de borde babbla betydligt mer om att de tänker släppa spelen på PC…snälla?

Filed in: Intervjuer, Uppsnappat | Tags: ,

About the Author (Author Profile)

En frustrerad Judogubbe fångad i en ung mans kropp.

Comments (1)

  1. Paskie

    Vilken spjuver!