TF2 Mixup för barnens skull

2012-03-27 | By

Visst drömmer du om att möta spelvärldens makthavare i ett parti good ol’ Team Fortress 2? Det kan bli verklighet nu när vår svenske superstjärna Notch och personer hos Valve, Bethseda, Sony, Yogscast och PC Gamer (UK) mfl, samlas för att slåss om ära och berömmelse i TF2 Mixup #4.

Det är svenske Ashkan Namousi som ligger bakom tilltaget även denna gång. Tidigare Mixup-matcher har gästats av bland annat Robin Walker (Valve), Totalbiscuit, Larolaro, Notch och ett gäng proffs från både Europa och Usa.

Vill du spela mot stjärnorna? Gör så här: Donera pengar till Child’s Play och du har en chans att vinna en av de tre platser som är öppna för allmänheten. Den 1:a april dras vinnarna, och det är inget skämt.

Läs mer i länken nedan:


TF2 Mixup
tf2mixup.com
Child’s Play is a charity dedicated to improving the lives of children in hospitals around the world with games and toys, through the kindness and generosity of the video industry and the power of play. Read more about their work here

Filed in: Allmänt

About the Author (Author Profile)

Onlinegamer publicerar nyheter och artiklar om nya, kommande och populära onlinespel, samt anordnar lan, turneringar och tävlingar. Facebook: Onlinegamer.se Twitter: @Onlinegamer_SWE & @finskninja

Comments (1)