Onlinegamer Lan 2012

2012-02-07 | By

18-20 maj. Glöm inte det datumet. Det är då som Sveriges elit samlas i Spånga för att göra upp i spel som Team Fortress 2, Counter-Strike 1.6 och… eh, ja det var allt. Kanske Minecraft också. Och lite Battlefield 3 om linan håller.

Nej, vi börjar om: Onlinegamer Lan! Ni vet vad som gäller: 3 dagar med dina favoritspel i sällskap av dina bästa vänner. Vi festar, spelar, käkar och dricker. På dagar och kvällar blir det turneringar i TF2, BF3, SC2 och CS1.6. På nätterna poker och party.

Givetvis är det småturneringar i alla möjliga spel hela helgen, inte bara TF2 och CS1.6. Minecraft-tävlingen pågår hela lanet, och det kommer säkerligen dyka upp en och annan UT- eller Quake-shootout också. Vi får se. Inget spikat än.

Filed in: Allmänt, Special

About the Author (Author Profile)

Grundade Onlinegamer.se i november 2007. Tror fortfarande att Ultima Online är världens bästa spel. Twittrar som @Onlinegamer_SWE

Comments (1)

  1. Martin

    Jag vill spela lite TF2 Highlander men jag tvivlar på att det kommer vara tillräckligt med folk :c