Nakenchock på Gamex

2011-11-07 | By

Strunta i rubriken. Den är bara till för att ni ska läsa vidare. Det kommer inga nakenbilder på vare sig boothbabes eller redaktionsmedlemmar. Däremot kommer den nakna sanningen om Gamex. Eller i alla fall en subjektiv återblick från en av våra utsända reportrar.

Eller, det blir ingen direkt återblick heller, för det enda den här så kallade”reportern” hade för sig var att hänga i FZ/PC Gamer-båset och titta på när dess besökare spelade Diablo 3. Det vi istället kan bjuda på är några fotografier. Tyvärr inte så många, eftersom hälften av redaktionen bojkottade hela mässan när Piratpartiet förbjöds att ställa ut. Men åtminstone några. Klicka vidare…

Filed in: Allmänt | Tags:

About the Author (Author Profile)

Grundade Onlinegamer.se i november 2007. Tror fortfarande att Ultima Online är världens bästa spel. Twittrar som @Onlinegamer_SWE

Comments (1)

  1. Jag tycker bilderna var bra! :)