Den definitiva recensionen av The Elders Scrolls V: Skyrim

2011-11-10 | By

Imorgon släpps den efterlängtade uppföljaren till Oblivion. Men är det bra då? Värt att spendera månadspengen på? Läs vidare.

-“Har ni verkligen spelat det”, kanske du frågar. Nej, det har vi inte. Vad har det med saken att göra? Det äger. 5/5. Köp.

Filed in: Allmänt

About the Author (Author Profile)

Grundade Onlinegamer.se i november 2007. Tror fortfarande att Ultima Online är världens bästa spel. Twittrar som @Onlinegamer_SWE

Comments (8)

 1. Haha! Kanske köper ett till min fru men jag lär tröttna efter fem minuter :)
  Helt ärligt, som jag sagt tidigare tycker jag det verkar helt ointressant.
  Men folk kanske ser något jag inte ser, objekten och grafiska elementen är iafl inte något märkvärdigt. Ser ut som att spelet släpptes för 2-3 år sedan.

 2. Du tänker bara på det grafiska. Som CS till exempel, som är det hetaste man kan spela rent grafiskt! :P

 3. Anledningen att jag bara tänker på det grafiska i det här sammanhanget är för att det vad man har läst överallt som det primära i det här spelet. Annars brukar jag inte bry mig särskilt mycket om det realismen etc i spelen om man inte har det som mål att det ska vara realistiskt dvs. Det är ju därför jag blir så förbannad på BF3 ibland när man ser props som ser ut som plywoodlåda men ska föreställa sandbags. Not cool.

  Hittills har jag bara hört “Skyrim snyggaste spelet evahhh!” etc och jag kan verkligen inte se det. Hade man skrivit istället att att spelet är bäst för att det har en bra genuin story med otroligt bra questar, bra gameplay, en AI som krossar allt motstånd. Eller riktigt bra animering, något som är tragiskt nog raritet i dagens spel. Animation är det minst viktiga har man bestämt sig för verkar det som, bara skiten rör på sig. Hemskt, Blizzard verkar dock ta animering på allvar.

  Vet inte heller om den här typen av spel tilltalar mig, jag gillar ju inte ens Mass Effect, Dragon Age och den typen av rollspel där man får tusen val i konversationerna. Jag är en mer Hack ‘n Slash action RPG kind of guy och det är ju inte Skyrim direkt.

 4. (Fejk) Johnny

  De lite tråkiga e ju att pengarna finns på konsollmarknaden. 360’n e över 6år gammal nu. Och när man tillverkar spel som ska funka på den häxan så får man ju skära ner på de mesta (även om PC varianterna kanske har lite mer byggstenar så är de endå samma grund den står på).
  Spelade nyligen igenom Dragon Age (1) på PS3 slim, hade frekventa FPS drops :(

  Får väl hoppas att nya generationen kommer till nästa jul

 5. Skyrim har dock sålt mer på PC än på konsol, trots konsolanpassat user interface.

 6. Kom tilbaka Onlinegamer!

 7. Ask and you shall receive!