Epsilon vinner i43

2011-08-30 | By

Insomnia 43 spelades i helgen. Det brittiska lanet har en lång tradition av Team Fortress 2 på sin turneringsagenda, och denna omgång blev en av de mer framgångsrika. Hela 46 lag deltog i festligheterna, och det räknas därmed som världens genom tidernas största TF2-lan.

Epsilon hade inga problem att ta sig genom både grupp- och slutspel. I finalen mötte de Infused, som de puttat ned till loserbracket redan i kvartsfinalen, och kunde till slut vinna med siffrorna, 3-1 (6-1, 4-6, 5-2).


Multiplay Insomnia 43 Live Finals…

Filed in: Spelnyheter

About the Author (Author Profile)

Grundade Onlinegamer.se i november 2007. Tror fortfarande att Ultima Online är världens bästa spel. Twittrar som @Onlinegamer_SWE

Comments (2)

  1. coccodil

    Coolt, tf2 is alive.

  2. Fossen

    Coolt OG is alive ;)