Portal vs Half Life 2

2011-07-01 | By

Dagens lilla inlägg går inte att fejka till som att det är en krönika eller liknande utan får helt enkelt stå på egna ben som någon form av blogginlägg.

Äldsta hade lyckats vrida armen på hustrun och ville åka på shopping i Farsta centrum och då jag själv var lite sugen på att hitta sommarstrumpor, soft airgun samt något sjukt semesterspel var jag inte så där jättesvårövertalad att agera chaufför.

För att jag inte skulle ha så jättetråkigt lyckades jag manipulera yngsta att också hänga med även om hon inte var så sugen.

Väl hemma så kändes det som om jag var tvungen att ge något tillbaka och hennes tjat om att jag skulle spela Portal med henne bredvid kändes som en ganska enkel pay-back.

Hon satt och fnissade glatt då jag inte hajade någon skum bana samt var nog på det stora hela rätt nöjd med att jag inte greppade hela konceptet med Portal. Min hämnd var lika enkel som snillrik. Tvinga henne att spela Half Life 2.

Hon har kommit en bra bit och jag slutade lira Portal på bana 14. Känns som det är mer drag i att harva ladder i SC2 än att panga portal.

Filed in: Bloggen | Tags: , ,

About the Author (Author Profile)

Comments (6)

 1. Stefan Lundmark

  Bloggeliblogg.

 2. aeq

  Portal är sjukt jävla bra, 2:an är dock mycket roligare när man kan köra co-op och försöka hjälpa varandra till framgång!

  Men Half-Life 2 är ju ett spel för sig, svårt att klå det ;)

 3. Kul att ni kör så gaming utmaningar! Ni kanske ska göra en lek/tävling av det.. den som kommer längst på *spel X* på en timme vinner osv, dra några nya spel och sen gamla goingar som typ doom, duke 3d och sånt.

 4. hekka

  Jah, coop på portal 2 e nice, 2nuts o mitt samarbete på det där går inte av för hackor.

  INTE DEN PORTALEN……………

 5. gnus

  själv fick jag portal 2 som en gåva av någon random steam-friend. April april… jag han spela igenom singelplayer delen. Sen spärrade valve mitt konto i en vecka, antaglingen eftersom betalningen inte gått igenom. Men det var det väl värt… Kul spel!