Portal vs Half Life 2

2011-07-01 | By | 6 Comments

Dagens lilla inlägg går inte att fejka till som att det är en krönika eller liknande utan får helt enkelt stå på egna ben som någon form av blogginlägg.

Äldsta hade lyckats vrida armen på hustrun och ville åka på shopping i Farsta centrum och då jag själv var lite sugen på att hitta sommarstrumpor, soft airgun samt något sjukt semesterspel var jag inte så där jättesvårövertalad att agera chaufför.

För att jag inte skulle ha så jättetråkigt lyckades jag manipulera yngsta att också hänga med även om hon inte var så sugen.

Väl hemma så kändes det som om jag var tvungen att ge något tillbaka och hennes tjat om att jag skulle spela Portal med henne bredvid kändes som en ganska enkel pay-back.

Hon satt och fnissade glatt då jag inte hajade någon skum bana samt var nog på det stora hela rätt nöjd med att jag inte greppade hela konceptet med Portal. Min hämnd var lika enkel som snillrik. Tvinga henne att spela Half Life 2.

Hon har kommit en bra bit och jag slutade lira Portal på bana 14. Känns som det är mer drag i att harva ladder i SC2 än att panga portal.

Filed in: Bloggen | Tags: , ,

About the Author (Author Profile)