Bli coachad av dApollo

2011-07-04 | By

Nu finns chansen för dig som stagnerat i din utveckling i StarCraft 2 att bli bättre. Med en coach som pekar ut vad du gör fel eller vad du ska fortsätta göra rätt kommer din framfart på den europeiska stegen ta fart igen.

Coachen jag talar om är dApollo som senast kunde ses “casta” matcher på Dreamhack ihop med Day9.

“I was a total noob at first, going for mass marines ect. That did work in the bronze leage for awhile, but then I got kinda stuck in there. I took two lessons with Apollo and got waaaaaaaaaaaaaaaaay better. I’m now going against gold leagers and beating them 80% of the time. For someone coming out of the Bronze leage that’s huge. I can totally recommend Apollo, he’s fun, explains it all, and when you have a question when your lesson is done, you can always ask him.” – Niek van Rijswijk

Om du är som jag och inte har de där jätteambitionerna att bli världsbäst kan du i alla fall ta del av en session där dApollo coachar TotalBiscuit, som för övrigt tog hand om andrastreamen på DH, till ett mycket bättre resultat än han brukar ha. De lärdomar jag drog av hans coaching i följande rullar på youtube gav mig 2 vinster som jag i annat fall inte hade tagit.

 

Bli coachad av dApollo

 

Filed in: Spelnyheter | Tags: , , , , ,

About the Author (Author Profile)

Comments (1)

  1. Tosse

    Väldigt lärorika videos :D (Dock så har man inte pengar / tid för att bli coachad (För tillfället)
    Ska under helgen testa om man vart lite bättre av att lära sig lite taktiker/tips :D
    DOCK… så ser det jävligt rörigt ut med binds under videon >.<