Spela mera Minecraft!

2011-02-08 | By

Löjligt många spelar Minecraft numera. Vi vill ju inte vara efterblivna, så tillsammans med våra vänner på svenska PC Gamer har vi ställt upp en egen server.

Gräv ned dig i bergen i jakten på diamanter. Eller bygg torn till himlen. I Minecraft:s blockvärld kan nästan vad som helst hända. Den första som bygger en enorm Onlinegamer-logga vinner något fint pris. Kanske en LAN-biljett?

Ansök om Whitelist här och knappa sedan in mc.onlinegamer.se i spelet. GRÄV! (eventuella buggar rapporteras i PC Gamers forum)

Filed in: Allmänt, Special, Spelnyheter

About the Author (Author Profile)

Grundade Onlinegamer.se i november 2007. Tror fortfarande att Ultima Online är världens bästa spel. Twittrar som @Onlinegamer_SWE

Comments (32)

 1. Harox

  Sjukt nice! Hoppas det blir en bra server :)

 2. gnus

  jag VILL gilla minecraft men orkar aldrig riktigt lära mig. Men det här lär ju bli stammis-servern när jag väl kommer igång. Såg att nån byggt en fin trädkoja.

 3. Harox

  Bara jag som har det lite jobbigt med servern? timar ut lite då och då och sedan kan man inte connecta… Har tjatat om detta mycket på servern men kan vi inte fixa så admins delar ut building rights, pallar inte att få ett till storbygge greifat :(

 4. MaxC

  Harox: nej det är fler som har problem. Vi är på det, men vet inte riktigt vad det beror på ännu.

 5. MaxC

  Och jo, det ska väl gå att ordna. Ska leta efter lämplig bukkit-plugin.

 6. Dannemannen

  Hallå! jag har lirat på den här servern tillsammans med Wonf nu sedan ett par dagar efter att servern kom upp (tror jag). Men nu när jag skulle logga in så stod det att jag inte var på “the whitelist”, och ombads då kolla upp det på Pcgamers forum. Jag hittade dock ingenting där om servern och blir nu förvirrad, då jag inte gjort någonting som gått emot reglerna på servern. måste jag regga mig någonstans kanske?

 7. Dannemannen du måste regga dig och tråden du söker är denna: LÄNK

 8. Dannemannen

  Ah, där ser jag. tack!

 9. Davidivov

  Förlåt att jag är en n00b, men någon som kan berätta för mig hur man blir whitelistad?

 10. Är servern nere? :'(

 11. Ost

  Whitelist är på och egentligen ska man ansöka på PCGamers forum, men jag kan lika gärna ta ansökningar här. Skriv således era ingamenick i kommentarerna här om ni vill spela.

 12. adde

  Det står att det är white-list om det ska vara så fart fixar man så man blir på white-list?

 13. ulv

  loooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooool

 14. gnus

  kan man bli white-listad genom den här tråden också? I så fall:
  nick: gnus

 15. adde

  tja, jag skulle vilja bli whitelistad jag heter: aDDeeXtr3m3_

 16. Quedd_ohs

  pricis köpt minecraft kan inte vänta för att se om jag blir whitelistad! så himla najs!!!

 17. Quedd_ohs

  NIck:Quedd_ohs

 18. Felix

  Hej jag vill gärna bli på whitelist mitt nickname:Felixff

 19. Leo

  Tja jag vill gärna vara med på whitelist nickname LOLLEOXP.

 20. Pontus

  Servern verkar inte ha senaste uppdateringen =/

 21. Max

  Jodå, nu har den det.

 22. Alex

  varje gång jag klickar på White list ansökan kommer jag till en felmeddelande sida =/

 23. Nicklas

  Hej jag skulle gärna vara med withlist
  Nickname nobel3561

 24. Paskie

  Inlagd. Välkommen!

  Vi kommer även att starta två nya världar idag.

 25. Olle123479

  Hej jag skulle gärna vilja bli White-listad nickname:olle123479 älskar minecraft är mitt liv :P

 26. Olle123479
 27. Olle123479

  Jag har ip men den funkar typ inte eller är det fel ip

  Mvh Olle